Welkom bij Drukbedrijf.nl

 

De online drukkerij in Amsterdam

Drukbedrijf.nl is een jong, snel groeiend bedrijf dat zich voornamelijk richt op B2B en behoort inmiddels al tot een van de grootste online drukportalen van Nederland. We beschikken over meerdere productielocaties door heel Nederland en die worden aangestuurd vanuit ons kantoor in Amsterdam.

 

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Bij Drukbedrijf.nl drukken we alles op alles en onderscheiden we ons van de concurrenten door onze verregaande servicegerichtheid. Niet voor niets dat wij op Trustpilot als beoordeling gemiddeld vijf sterren krijgen voor onze service.

 

Ga jij een product voor het eerst laten drukken? Wellicht weet je dan niet welk materiaalsoort je moet kiezen of welke afwerking het beste bij jouw ontwerpidee past. Wij staan je dan per mail, via onze chat of telefonisch graag te woord.

 

Of je nou een grote multinational bent of een bakker om de hoek, dat maakt voor de kwaliteit van onze service niets uit. Wij zullen iedereen voorzien van de best mogelijke service.

 

Een brochure drukken kan bijvoorbeeld voor uiteenlopende doelen. Daarom zijn daar meerdere opties voor te selecteren. Je kunt er een magazine van maken om je leden van de laatste nieuwtjes op de hoogte te stellen, maar je kunt er ook een informatieboekje van maken over jouw bedrijf of producten. Maar wanneer gebruik je nou welke papiersoort of afwerking? Wij geven je hier graag advies over om te zorgen dat jouw ontwerp het beste tot zijn recht komt.

 

Bij een roll up banner heb je weer te maken met verschillende maten en systemen. Heb je nog nooit gehoord van 510 grams bisonyldoek of 325 grams decolit? En wat is nou precies het verschil tussen het standaard cassette systeem, het premium systeem en het luxe systeem. Stel je vraag via de chat en krijg binnen enkele ogenblikken antwoord.

 

Heb jij bij het bestelproces vragen, dan kun je die natuurlijk met een van onze ordermanagers aan de telefoon stap voor stap doorlopen. We denken dan natuurlijk met je mee om te zorgen dat het drukwerk geschikt is voor jouw doeleinde.

 

Gratis hulp met jouw design

Ook met het design helpen we jouw graag. Bij elk product horen weer verschillende eisen voor het ontwerp. Hiervoor zijn werktekeningen gemaakt die je in bijvoorbeeld PDF, InDesign, Illustrator of Photoshop formaat kunt downloaden. Zo proberen we je al een paar stappen op weg te helpen. Als je hierover nog wat vragen hebt, dan kun je contact opnemen met onze designers om je vragen te stellen. Heb jij je ontwerp helemaal af? Laat deze dan gratis checken door onze designers voordat deze in druk zal worden gezet. Zo weet je zeker dat alles in orde is! Als wij nog belangrijke punten willen wijzigen om het bestand druk klaar te maken, dan gaat dat uiteraard niet zonder jouw goedkeuring.

 

Laat jouw ontwerp compleet door ons verzorgen

Wil jij bijvoorbeeld  flyers bedrukken, maar heb je zelf geen tijd of niet genoeg kennis om dit te ontwerpen? Leg deze taak dan met een gerust hart bij ons neer. Geef je wensen door en onze designers zullen er mee aan de slag gaan. Hierbij houden we natuurlijk nauw contact om te kijken of het ontwerp precies wordt zoals jij dat in gedachten hebt.

 

Nieuwsgierig naar wat we nog meer voor jouw kunnen betekenen? Kijk dan snel op Drukbedrijf.nl en stel je vragen via onze chat, per mail via info@drukbedrijf.nl of telefonisch op 020 348 48 72.