Welkom bij Houthoff Buruma

Houthoff Buruma is één van de grootste kantoren van advocaten, notarissen en belastingadviseurs in Nederland. Circa driehonderd hooggekwalificeerde specialisten leveren maatwerk aan ondernemingen en organisaties die streven naar excellente prestaties.

Praktijk

Wij richten ons op het topsegment binnen het bedrijfsleven en de publieke sector; organisaties waar de belangen groot zijn. Voor deze doelgroep vormen wij een full-service kantoor, met specialisten die thuis zijn binnen vrijwel alle bedrijfsmatige vraagstukken.

Binnen Houthoff Buruma onderscheiden we verschillende praktijkgroepen. Kijk voor een overzicht van alle praktijkgroepen op www.werkenbijhouthoff.com

 

Intelligente oplossingen

Onze aanpak kenmerkt zich door een gedegen, praktische benadering. Onze juristen combineren juridische expertise met ondernemerschap en diepgaande kennis van economische sectoren. We zoeken naar intelligente oplossingen voor onze cliënten. Dat houdt onze praktijk uitdagend en doet tegelijkertijd recht aan de concrete doelstellingen van onze cliënten.

 

Internationale oriëntatie

Als onafhankelijk advocatenkantoor opereert Houthoff Buruma internationaal in het topsegment van de markt. Wij hebben kantoren in Londen, Brussel en New York, wat directe toegang biedt tot de internationale financiële wereld en Europese instellingen. Ook werken wij nauw samen met toonaangevende kantoren in belangrijke economische centra.

 

Houthoff Buruma is als exclusief lid voor Nederland aangesloten bij  Lex Mundi, het grootste internationale netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren ter wereld. Het lidmaatschap van Lex Mundi biedt toegang tot 160 jurisdicties wereldwijd.

 

Een uitdagende carrière

Als startende jurist heb je bij Houthoff Buruma veel mogelijkheden om een uitdagende carrière op te bouwen die bij jou past. Hoe ver je loopbaan reikt, heb je zelf in de hand. Beschik je over het talent, de ambitie en de werklust om de top te bereiken? Dan ondersteunen wij je op alle mogelijke manieren. Er is volop ruimte voor eigen initia­tieven en persoonlijke ontwikkeling.

 

Kennismaken

Er is maar één manier om erachter te komen of Houthoff Buruma voor jou het beste kantoor is: kom kennismaken. Wij bieden onder meer de mogelijkheid om studentstage te lopen op één van onze vestigingen. Gedurende twee maanden loop je mee in de dagelijkse praktijk; je gaat mee naar rechtszittingen, een kort geding of een comparitie. Verder maak je korte opdrachten, schrijft notities en doet zoekopdrachten in de bibliotheek. In Amsterdam en Rotterdam beschikt Houthoff Buruma over studentenappartementen die elk plaats bieden aan twee student-stagiaires die van ver moeten komen.

 

Kennismaken met Houthoff Buruma kan tevens door deelname aan één van onze Jong Hout The Game dagen, een Café Jong Hout, via activiteiten georganiseerd door studie- en studentenverenigingen of tijdens een kennismakingslunch.

 

Ook organiseert Houthoff Buruma jaarlijks twee meerdaagse masterclasses:

Jong Hout Masterclass | laatste week van juni

Jong Hout Masterclass Notarieel | derde week van februari


Solliciteren

Bij Houthoff Buruma weet je al na één dag solliciteren of je bent aangenomen. De sollicitatiedagen worden tweemaal per maand georganiseerd. Zie werken bij Houthoff.com wanneer deze dagen plaatsvinden.

 

Contact

Kijk op www.werkenbijhouthoff.com of neem contact op met één van onze recruiters:

 

Anouk Verbakel | 020 – 605 6262 | a.verbakel@houthoff.com

Josephine van Meer | 020 – 605 6417 | j.van.meer@houthoff.com

Emilie Kielstra | 010 – 217 2257 | e.kielstra@houthoff.com