Welkom bij Jobs & Media Group

Jobs & Media Group is een razendsnel groeiende organisatie in de carrièrebranche. Wij zijn een multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van arbeidsbemiddeling. Jobs & Media Group is expert in de sectoren ICT, Techniek, Sales, (Online) Marketing, HR en Finance & Banking. Onze verschillende merken bieden onze klanten de optimale ondersteuning bij het vinden van nieuw personeel.

Onze ambitie, drive en mentaliteit hebben ervoor gezorgd dat we inmiddels meer dan 130 talentvolle medewerkers hebben. Onze professionals staan garant voor energie, kwaliteit en ambitie Deze zijn verdeeld over 10 labels en 2 kantoren op toplocaties, in Amsterdam Oud-Zuid en Groningen. Maar onze ambitie reikt verder – we willen dan ook blijven groeien.

Carrière maken
Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Wij bieden je een optimaal leer- en prestatieklimaat met o.a. intensieve en bewezen effectieve trainingsprogramma’s en één-op-één begeleiding. Vanaf de eerste dag zul je merken dat je binnen korte tijd kunt groeien, zowel op (werk-)inhoudelijk vlak als in positie. Daarnaast bieden wij hoge, goed haalbare bonussen en incentives zoals citytrips.

Ben jij toe aan een uitdagende (starters) functie met veel verantwoordelijkheid waarbij je je eigen business runt? Heb jij commercieel inzicht en weet je de juiste specialist aan de juiste werkgever te koppelen? Schrik je niet terug voor een uurtje langer werken of eerder beginnen en ga je graag voor de bonus die tegenover goede prestaties staat? Zit sales bij jou in je bloed? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

 

Contact:

Tessie Scholten, Corporate Recruiter
020-7053333
tessie@jobsmediagroup.com
werkenbij.jobsmediagroup.com