Een kickstart voor je carrière

Yacht Trainees is een innovatief talentprogramma dat je klaarstoomt tot professional van de toekomst: een zelfbewuste, communicatieve vakspecialist mét management skills. Binnen een traject van circa 3 jaar vervul jij verschillende posities binnen een van de Yacht vakgebieden. Daarnaast doorloop je een uitgekiend ontwikkelprogramma. In het traineeship staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je hebt een eigen talentcoach, je krijgt assignments on the job en neemt deel aan de #schoolofwork van Yacht Trainees.

#schoolofwork

De #schoolofwork is meer dan een serie trainingen. Het is een complete opleiding, ontwikkeld in samenwerking met de psychologen, coaches en trainers van Ken&Ben. Er wordt gewerkt in verschillende leervormen, zodat je steeds op verschillende manieren wordt uitgedaagd.

De #schoolofwork is opgebouwd rondom zes thema’s, waar Young Professionals aan het begin van hun carrière mee te maken krijgen:

 1. effectiviteit & energie
 2. communicatie & co-creatie
 3. doelen & daadkracht
 4. boeien & beïnvloeden
 5. lef & leiderschap
 6. impact & innovatie

Yacht Trainees biedt jou:

 • ondersteuning en persoonlijke begeleiding bij het maken van belangrijke carrièrekeuzes
 • iedere dag leren bij aansprekende opdrachtgevers
 • een aantrekkelijk toekomstperspectief door een 3-jarige (praktijk)opleiding tot professional
 • een netwerk van vakgenoten en peers (talentcommunity)
 • day to day coaching en persoonlijke training op jouw talent door specialisten

Interesse?

Ben jij een hoogopgeleid talent (HBO+) in de richting Finance, Banking & Insurance, Engineering, Marketing & Communications, Supply Chain & Procurement, HRM of IT met maximaal 2 jaar werkervaring? Ambieer je een strategische positie bij een toonaangevend bedrijf in jouw vakgebied? Neem dan contact op met de consultant in jouw gewenste vakgebied.

Contact

Kijk op www.yacht.nl/professionals/yacht-trainees of neem contact op met onze recruiter:
Sanne van der Wolf | +31 (0)6 47 01 51 25 | sanne.van.der.wolf@yacht.nl