01
jun

A.S.C./A.V.S.V. Tandemrace

Amsterdam / 15:00 - 18:30 / €75,- per tandem ten gunste van KLIK

De Senaat, het Societeitsbestuur ‘De Commissie’ en de Lustrumcommissie van het A.S.C./A.V.S.V. presenteren jullie: De Tandemrace.

Op 1 juni aanstaande zullen jullie allen uitgedaagd worden om je dispuut te profileren tijdens een race door onze stad Amsterdam. Ieder dispuut zal twee afgevaardigden sturen en de route is om en nabij de 30 kilometer. Er zijn prijzen te winnen!

Voor de dames gaat dat om de volgende:
1) 2 Fatboys in je dispuutskleuren
2) een beamer
3) een discolamp.

De mannen kunnen strijden om:
1) een Active Fullrange muziekbox
2) een ijsblokmachine
3) een discolamp.

Ook zal een prijs zijn voor het team die de show steelt met de beste outfit! Hierna zal een borrel plaatsvinden voor alle leden op een locatie welke later bekend wordt gemaakt en als spreekwoordelijke klap op de vuurpijl zullen we de avond in samenwerking met de Consultancie afsluiten met de laatste NIA-nacht van het jaar!

Ons eigen initiatief KLIK gaat samenwerken met de organisaties BlendIn en Buurtbuik. De visie van KLIK is om vluchtelingen en Amsterdammers die het nodig hebben te ondersteunen in hun demarrage. De leden van onze studentenvereniging willen en kunnen hulp bieden in verschillende vormen. Daarom koppelt KLIK in samenwerking met Buurtbuik en BlendIn de leden van onze vereniging aan degene die hulp zoekt om te demarreren. Hulp kan geboden worden in veel verschillende vormen zoals studie ondersteuning, solliciteren of hulp bij andere dagelijkse zaken als taalgebruik, administratie of integreren in de Nederlandse samenleving.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Amstel Radler.

Schrijf u nu in als team via uw dispuutsbestuur bij tandemrace@asc-avsv.nl!