29
jun

Demarrally

Ghana - Burkina Faso / 10:00 / 1100 km

I never knew of a morning when I woke up in Africa and was not happy. – Ernest Hemingway

Avonturieren,

Ben jij klaar met het grauwe weer in Amsterdam? Heb je vierkante ogen van je laptop en komt de UB je neus uit? Wil je even helemaal uit je dagelijks leven geschud worden en je wereldbeeld verbreden? Let dan even op!

Op 28 juni vliegen 15 studenten naar Accra in Ghana om een fietstocht te ondernemen van 1100 km naar Yoya in Burkina Faso. Op 29 juni zullen we bij zonsopgang wegfietsen uit Accra. Dit doen wij om de nieuwe landbouwschool van Stichting M.O.E.T. feestelijk te openen, die de komende jaren vele kinderen zal gaan helpen om een betere toekomst te krijgen/ een toekomst zal bieden/ zal leren om zelfvoorzienened te worden. Op 13 juli vliegt de groep weer terug vanuit Burkina Faso om daarna de tocht te vieren op het Demarrage Lustrum te Amsterdam.

Wil jij deze kans, this once in a lifetime opportunity, niet aan je voor bij laten gaan/grijpen? Kom dan naar onze informatieavonden! Op 2 mei bent u om 17:45 welkom in de bibliotheek van Sociëteit NIA. Bij deze informatieavond zullen wij jullie van alle informatie voorzien. Op 3 mei zullen wij ook bij het Lustrumsymposium ‘Game Changers’ aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Op 8 mei om 18:00 is de laatste informatieavond, genoeg kansen om alles te weten te komen over de Demarraly: Le Tour D’Afrique. De deadline om je in te schrijven voor dit waanzinnige avontuur is op 9 mei om 23:59 uur.