19
feb

FIFA Toernooi

Sociëteit N.I.A. / 15:00 - 19:00 / €30,- per team

Vrienden van het goede leven!

Kleffe handpalmen, gefrustreerde huisgenoten, een creatief drankspel of toch een handvat om de terminale stress te lozen. De eeuwige strijd om overwinningen en verdiende roem. De kostenpost van ‘gecrashte controllers’ of eerder het opstrijken van de hele pot!

Beste mensen het is slecht een cryptische beschrijving voor een nogal eenvoudig spel. Een spel waar de Messi’s zich onderscheiden van de Ronaldo’s. Een spel waar vriendschappen worden gevormd of kortstondig worden beëindigd. Zondag 19 februari is het jouw kans om te laten zien uit welke graspol je bent ontsprongen! Ben jij degene die zijn/haar lustrumpakket gaat upgraden naar het uiterst exclusieve ‘Sep Blatter pakket’? De winnaars van dit toernooi krijgen NADRINKBANDEN VOOR DE GEHELE LUSTRUMWEEK!

Wat moet je doen?! Zoek een teamgenoot, schrijf je in bij feestcommissie@asc-avsv.nl, betaal het luttele bedrag van €30 (per team) en laat je als helden worden behandeld in het spelershonk, druk je vol met bruin fruit en natuurlijk niet te vergeten win alle FIFA wedstrijden!

Sta je klaar om te demarreren? Wij zien jullie de 19e!