14
vr

Reünisten Golfdag

Op vrijdag 14 juli zal het Reünistenweekend afgetrapt worden met een golfdag op ‘De Amsterdamse’. De Amsterdamse Golf Club is opgericht in 1934 en behoort tot de oudste golfclubs van Nederland. Een groep reünisten zal op deze mooie dag verschillende holes lopen en afsluiten met een borrel op locatie.

15
za

Intocht

Op zaterdag 15 juli zal vanaf de Oude Turfmarkt de intocht naar de Westerkerk starten. Traditiegetrouw zullen de leden en reünisten van het A.S.C./A.V.S.V. zich in een feestelijke stoet naar de openingsceremonie verplaatsen door de binnenstad van Amsterdam.

Opening

Nadat de intocht door Amsterdamse binnenstad heeft plaatsgevonden zal het Demarrage Lustrum van het A.S.C./A.V.S.V. officieel geopend worden in de Westerkerk. Hier zullen diverse sprekers aan bod komen om het lustrum af te trappen. Dit evenement is voor reünisten van het A.S.C./A.V.S.V. en genodigden.

Disputenlunches

Als het Demarrage Lustrum eenmaal geopend is in de Westerkerk, zullen de disputenlunches plaatsvinden. De invulling hiervan is volledig aan de disputen zelf. De dispuutsbesturen zullen dan ook u op de hoogte stellen van de invulling van deze middag.

Reünisten Receptie

Ter gelegenheid van het 33ste lustrum van het A.S.C./A.V.S.V. zal er op zaterdag 15 juli de Reünistenreceptie in het Koninklijk Instituut voor de Tropen ‘Tropenmuseum’ plaatsvinden. Hier kan de ISSA en de Lustrumcommissie gefeliciteerd worden met het 165-jarig bestaan van de vereniging.

Reünistenfeest

Na de reünistenreceptie in het KIT, zal er een reünistenfeest plaatsvinden. Club Retro: your one and only night back to ‘de Steeg’! Ga weer even terug in de tijd en ga los in Disco Dolly, de oude Dansen bij Jansen: dance, disco, funk, soul, oldskool house. Ook wordt de Bloemenbar, de oude café Maarten opengesteld: klassieke feestnummers en oude posities innemen aan de bar!

Tickets

Openingsfeest

Op zaterdag 15 juli zal voor de eerste keer het lustrumterrein uit haar voegen barsten met het openingsfeest. The Wright Brothers zullen de toon voor de rest van de week zetten. Naast passe-partout houders zijn hier ook (jonge) reünisten van harte welkom. Line-up: Winne, Hed Kandi en Berry Juice and many more!

Tickets
23
zo

Slotfeest

Op zondag 23 juli zal het lustrum in stijl worden afgesloten. Piet Mondriaan: Primary Arthouse zal een absoluut hoogtepunt zijn en gelden als een onvergetelijke afsluiting van het lustrum. Naast passe-partout houders zijn hier ook (jonge) reünisten van harte welkom om de laatste keer te genieten van het Demarrage Lustrum. Line-up: T.B.A.

Tickets