15
za

Intocht

Op zaterdag 15 juli zal vanaf de Oude Turfmarkt de intocht naar de Westerkerk starten. Traditiegetrouw zullen de leden en reünisten van het A.S.C./A.V.S.V. zich in een feestelijke stoet naar de openingsceremonie verplaatsen door de binnenstad van Amsterdam.

Opening

Nadat de intocht door Amsterdamse binnenstad heeft plaatsgevonden zal het Demarrage Lustrum van het A.S.C./A.V.S.V. officieel geopend worden in de Westerkerk. Hier zullen diverse sprekers aan bod komen om het lustrum af te trappen. Dit evenement is voor reünisten van het A.S.C./A.V.S.V. en genodigden.

Disputenlunches

Als het Demarrage Lustrum eenmaal geopend is in de Westerkerk, zullen de disputenlunches plaatsvinden. De invulling hiervan is volledig aan de disputen zelf. De dispuutsbesturen zullen dan ook u op de hoogte stellen van de invulling van deze middag.

Reünisten Receptie

Ter gelegenheid van het 33ste lustrum van het A.S.C./A.V.S.V. zal er op zaterdag 15 juli de Reünistenreceptie in het Koninklijk Instituut voor de Tropen ‘Tropenmuseum’ plaatsvinden. Hier kan de ISSA en de Lustrumcommissie gefeliciteerd worden met het 165-jarig bestaan van de vereniging.

Reünistenfeest

Na de reünistenreceptie in het KIT, zal er een reünistenfeest plaatsvinden. Club Retro: your one and only night back to ‘de Steeg’! Ga weer even terug in de tijd en ga los in Disco Dolly, de oude Dansen bij Jansen: dance, disco, funk, soul, oldskool house. Ook wordt de Bloemenbar, de oude café Maarten opengesteld: klassieke feestnummers en oude posities innemen aan de bar!

Tickets

Openingsfeest

Op zaterdag 15 juli zal voor de eerste keer het lustrumterrein uit haar voegen barsten met het openingsfeest. The Wright Brothers zullen de toon voor de rest van de week zetten. Naast passe-partout houders zijn hier ook (jonge) reünisten van harte welkom. Line-up: Winne, Hed Kandi en Berry Juice and many more!

Tickets
16
zo

Heren- en Damesdiner + Gala

Op zondag 16 juli schuiven de actieve leden aan tafel bij het Heren- en Dames Diner. Hier zal in stijl genoten kunnen worden van een waanzinnige diner dat opgevolgd zal worden door het grootse gala.

17
ma

Vriendendag

Op maandag 17 juli wordt aan passe-partout houders de mogelijkheid geboden om hun vrienden mee te nemen naar het Lustrumterrein. Deze dag zal de vereniging haar verjaardag vieren, zet je feestmuts op nodig je vrienden uit! Aansluitend op deze dag zal het eerste Intercorporale feest plaatsvinden.

Intercorporale I

Het eerste Intercorporale feest van het Demarrage Lustrum! Om stipt 22:00 uur zal het Feestje van Freddy Heineken: Dies Perados XXL van start gaan. Vier samen met je vrienden het 165-jarig bestaan van onze vereniging. Line-up: Happy-Feelings, Goldfish, Thom Bold and many more!

Tickets
18
di

Chasse-Patate Dag

De chasse-patate dag zal in het teken staan van de diversiteit van onze vereniging. Het lustrumterrein zal open zijn voor de passe-partouthouders. Deze dag zal opgevolgd worden met de opvoering van het Lustrumstuk in DeLaMar.

Lustrumstuk

Na maanden repeteren is het dinsdag 18 juli dan zover; de cast en crew van het Lustrumstuk krijgen hun welverdiende podiumtijd in het DeLaMar Theater. Het lustrumstuk ‘De Stem’ zal in een middag en avond editie worden opgevoerd.

19
wo

Chiquedag

Op woensdag 19 juli zal de Chiquedag plaatsvinden. Neem je date mee naar het Amsterdamse Bos om hier te genieten van oesters en champagne. De dresscode is uiteraard chique.

Intercorporale II

Met Houdini: The Legitimacy of a Spiritualist is op 19 juli het tweede Intercorporale feest op het Lustrumterrein een feit. Line-up: Kraak & Smaak, Ali B, Jelle B and many more!

Tickets
20
do

Buitendag

Donderdag 20 juli zullen de passe-partout houders meegenomen worden naar het bekendste stukje strand van Nederland, Bloemendaal aan Zee.

21
vr

Geheime dag

De Geheime dag op vrijdag 21 juli is voor de passe-partout houders nog een groot mysterie. Zoals de naam al zegt, zal de invulling van deze dag tot op het laatste moment strikt geheim blijven.

22
za

Familiedag

Op zaterdag 22 juli zal de Familiedag van het Demarrage Lustrum plaatsvinden. Nodig je ouders, broers en zussen uit om mee te genieten van het Demarrage Lustrum op het terrein. Line-up: Lust, Wander, Niels Geusebroek and many more!

Intercorporale III

Na afloop van de Familiedag, is op 22 juli het derde en laatste Intercorporale feest van het Demarrage Lustrum. Iedereen is dus welkom op Tesla: The Battle of Brilliance. Dit zal voor introducees de laatste mogelijkheid zijn om te genieten van het lustrum. Line-up: Donnie, Girls Love DJ’s, Sef, Falco Benz, DJ Bokkie and many more!

Tickets
23
zo

Slotfeest

Op zondag 23 juli zal het lustrum in stijl worden afgesloten. Piet Mondriaan: Primary Arthouse zal een absoluut hoogtepunt zijn en gelden als een onvergetelijke afsluiting van het lustrum. Naast passe-partout houders zijn hier ook (jonge) reünisten van harte welkom om de laatste keer te genieten van het Demarrage Lustrum. Line-up: T.B.A.

Tickets